THE CURE PURE SERUM

THE CURE PURE SERUM

Активен серум, заличаващ следите на времето


Формулата  "машина на времето" която обогатява колекцията The Cure, е изключителенна въз основа на възстановяващите, детоксикиращите и худратиращите свойства които са ключови елементи във всяка анти-ейдж програма. Той е изтънчен, изключителен и подмладяващ концентрат, който съчетава революционни козметични съставки за детоксикация и възстановяване на увредените клетки, увеличавайки нивата на хидратация на кожата отвътре.


 • Предимства:

  · Предпазва, възстановява и премахва стареенето на кожата.

  · Предпазва от "оксидативен стрес" и увреждане на ДНК, създаването на клетъчна втора кожа.

  · Забавя скоростта, с която клетките на кожата стареят, като придава на клетката по-дълъг и по-здравословен начин на живот.

  · Възстановява ДНК-то на клетката.

  · Възстановява младата енергия на клетката, намалява възрастови маркери като P-16 протеин.

  · Предотвратява разграждането на колагена и еластичността.

  · Увеличава производството на колаген видове I и III запазвайки еластичността и пълнотата на кожата.

  · Детоксикира кожата и премахва примесите.

  · Подобрява способността на кожата да задържи влагата.

  · Помага за поддържането на младежкия вид на кожата.

   


  Помпа 30 мл. / 1 унция.

 • Нанасяйте ежедневно върху добре почистената кожа на лицето, шията деколтето и леко масажирайте докато се абсорбира напълно. Следвайте чрез прилагане на подходящо лечение по NATURA BISS?.

 • ВЪЗСТАНОВЯВАЩ:


  · Сирт-AP: революционен, силно пептиден комплекс, получен от ориз, който модулира дейността на Сиртин 1 (естествен ензим, присъства в нашата система, която удължава живота на клетките, намалява щетите и предпазва клетъчната оксидация). Това забавя процеса на видимото стареене, удължава младостта на кожата.

  Детокс КОМПЛЕКС:


  · Sulphorane: получени от зеле на Lepidium sativum, по-известен като кресон, това пречистване естествена съставка активира детоксикация система на кожата.

  · Полифенолите: извлечени от неферментирали чайове, съживява и защитава кожата срещу свободните радикали.


  HYDRA-FLOW система:

  · Интелигентна система за хидратиране на базата на комбинация от Hydra-бустери и вода задължителни съставки, които дават усещане за "втора кожа", за да се предотврати обезводняването.
  · Органичен екстракт от Алое Вера: съдържа съединения, наречени мукополизахариди и алоин, които осигуряват анти-стрес успокояващо действие върху кожата. Той повишава устойчивостта на чувствителната кожа, като премахва чувството на сърбеж, парене и дразнене.
  · Бетаин: химически известен като trimethylglycine, е напълно