THE CURE ALL-IN-ONE CLEANSER

THE CURE ALL-IN-ONE CLEANSER

Почистващ крем, отстранява грима


Нежен, кремообразен почистващ крем, подходящ за всички типове кожа, който напълно премахва дори и най-устойчивия грим, без да се наруши естествената хидратация на кожата. The Cure ALL-IN-ONE Cleanser възстановява еластичността на кожата и осигурява мек, блестящ и здравословен вид от още с първото нанасяне.


 • Предимства:
  All-In-One тонизиращ крем за почистване. (Почиства замърсяванията и премахва всички видове грим).
  Тя запазва естествен фактор за хидратация.
  Успокоява и освежава кожата.
  Много нежен, не дразни кожата.
  Хидратира и омекотява.
  Детоксикира кожата и премахва примесите.
  Той възстановява сиянието в най-дълбоките слоеве на кожата.
  150 мл. / 5 унция. туба.

 • Използвайте ежедневно за деликатно и внимателно почистване на кожата. За да премахнете грима, нанесете продукта върху памучен тампон и нежно масажирайте върху деликатните зони, по контурите на окото и устните. Прилагайте от продукта с пръстите си върху лицето, шията и деколтето. Отстранете с гъба намокрена с топла вода и след това нанесете  THE CURE HYDRO-GEL TONER.

 • Екстракт от зелен чай: успокояващ и анти-стрес ефект. Неутрализира действието на свободните радикали, намалява дразненето и изсушаването.
  ·  Кожно-съвместими масла: старателно почистват кожата, премахват всички видове грим и замърсявания, без да вредят на липидната бариера. Запазват естественият фактор на хидратация.
  ·  хелатиращите агенти: залавят металните частици намеращи се във вода и предотвратяват кожата от изсушаване след почистването и.