OXYGEN GEL

OXYGEN GEL

THE LIGHTEST HYDRATION FOR YOUR SKIN


Кислородния гел се "топи" в/у кожата, за да осигури максимална хидратация. Той е формулиран с висока концентрация на вода, богата на биотехнологични протеини, киселини, витамини и минерали, които се извличат от спирулина, зелени  водорасли. Водороден пероксид пречиства кожата и изсветлява хиперпигментация. Резултатът е още по-тонизирана и матирана кожа. Идеален за всички типове кожа, особено комбинирана кожа.


 • ПРЕДИМСТВА

  · Пречиства и нтрупва кожата с кислород.

  · Оставя кожата изключително свежа, хидратирана и балансирана.

  · Изсветлява хиперпигментация и изравнява тена на кожата.

  · Осигурява матов вид.

   


  50 мл. / 1,7 унция. туба

 • За ежедневна употреба (сутрин и вечер) нанесете на лицето, шията и деколтето с нежно масажиране, докато напълно се абсорбира.

 • · Жива вода: Спирулин (синьо-зелени водорасли) които се отглеждат в богата биологична среда. Развитието на водораслите в такава средата ги превръща в жизнена течност, която регенерира и предлага благополучие на кожата.

  · Bio-ферментирали Zea Mays: това съединение, получено от царевица, е успокояващо средство с изключителни хидратиращи свойства.

  · Хидро-24 комплекс: подсилва естествения фактор на овлажняване на кожата (NMF).

  · Стабилизиран водороден пероксид: изключителна формула, която доставя стабилизирани молекули водороден пероксид в кожата директно. Щом тези молекули проникнат в епидермиса, те се превръщат в ефективна вода и кислород, снабдявайки с енергия и жизненост.