7 съвета за красота след летния сезон


Пътеводител за възстановяване на сияйната кожа

Превърнало се отново в сноп от спомени – лятото си отиде и остави следи и върху нашата кожа. Дори и да сме се крили под шапката и чадъра, дори да сме ползвали най-ефективните слънцезащитни продукти ... винаги с началото на есента кожата е по-суха, сякаш по-замърсена и искаща много хидратация. След прекрасните дни на слънце и плаж, се подготвяме да започнем отново нашето ежедневие с напълно заредени батерии, но кожата ни има нужда от малко повече време за да се възстанови. Тя може да изглежда изсушена и често може да са се появили слънчеви петна. Не се притеснявайте.. ние имаме най-доброто решение! Natura Bissé идва на помощ с тези 7 съвета за възстановяване на еластичността на кожата в уюта на нашия дом, за да започнем сезона изглеждайки по-сияйна от всякога. Да започваме ли?

 

Почистване, почистване, почистване

 

Примесите блокират порите, които не позволяват на кожата да диша. Затрудняват и активните съставки на продуктите да проникнат в нея, за да се осигурят максималните ползи. Ето защо е важно да използваме ефективен, но и нежен продукт - нашата кожа вече е преживяла достатъчно! DIAMOND WHITE RICH LUXURY CLEANSE е най-добрият продукт, който можете да изберете - той мигновенно хидратира и придава на кожата сияен вид.

 

Тази вечер е важна

 

Тониците са често пренебрегвани, но те имат съществено значение за балансиране на нивото на pH на кожата. Тяхната важна роля е в подготовката за приложението на основните продукти. DIAMOND WHITE CLARITY TONING LOTION ще помогне и направи петната по-светли, като едновременно с това освежава и успокоява кожата.

 

Не забравяйте да ексфолирате

 

Докато механичните ексфолианти вършат чудесна работа през лятото, сега е време да се опита формула, която не дразни кожата. Формула, която ефективно елиминира мъртвите клетки. Така постигаме облекчаване на петната и омекотяване на грубите области. GLYCO EXTREME PEEL е формула с гликолова киселина и други естествени AHA (алфа хидрокси киселина). Продуктът подновява кожата само за 15 минути и възстановява нейната сияйност. Използвайте 2 пъти седмично в продължение на 6 седмици.

 

Коригирайте петната и несъвършенствата

 

Ако плажът е оставил своя отпечатък върху кожата ни чрез слънчеви петна, DIAMOND WHITE SERUM е перфектното решение; интензивно депигментиращо лечение, което изравнява тена и осигурява максимален блясък.

 

Хидратация

 

За да възвърнем жизнеността на кожата си е необходимо да нанасяме хидратиращ продукт след серума, като OXYGEN CREAM, който пречиства и освежава кожата докато успокоява и възстановява еластичността й.

 

Подсилване на ефекта

 

Нанасяйте DIAMOND WHITE GLOWING MASK всяка седмица, за да се засили коригиращият ефект на серума и да се предостави на кожата безпрецедентен блясък и яркост само за 20 минути

 

Защитете кожата си от пагубното действие на слънцето

 

Въпреки че UVA и UVB лъчите не са толкова интензивни през есента, важно е винаги да предпазваме кожата си от стареенето. Не забравяйте да използвате слънцезащитни продукти през цялата година! DIAMOND WHITE SPF 50 PA +++ OIL-FREE BRILLIANT SUN PROTECTION е продукт с висока протекция и с изключителен ефект срещу петна. Той носи лека нотка цвят, който се адаптира към всеки тон на кожата. Със сигурност ще го заобичате!